MODULI - kreativna transformacija

Iskustva

Iskustva

Jagoda, instruktor Yoge

Cijela praksa i upute iz svakog modula su za mene meditacija ili bolje reci kontemplacija. Koncept kako su posloženi i koraci kroz koje se prolazi iz jednog u drugi modul najbolje se vidi na kraju ili jos bolje kada  se ponovi drugi put. 

Nekad mi se čini da su predetaljni zadatci i previše ponavljanja ali na kraju se bas ta praksa pokaže kao ključan faktor za sljedeći korak.  

Svaki zadatak i svaki modul su posebni na neki svoj način i kao takvi vrijedan dio ove cjeline. 

Ovdje nemam mjesta nekoj kritici možda samo sto prije nastavak…

Milan R.

Konačno znam šta je to bivanje i kako ga duže održati. Za mene je to na neki način bilo otkrovenje. Smatram da bez toga nije moguće ništa napraviti.

Josipa B.

Skoro cijelo desetljeće radila sam s tehnikama kreiranja u pokušaju da uredim svoj život. Pomogli ste mi sa specifičnim detaljima kao što su npr. opisivači. Nisam se prije s time susrela i to je bio detalj koji je nedostajao.

Ana V.

Moduli su mi pomogli suočiti se sa svojim dubljim strahovima koji su mi bili velika prepreka u životu, odnosima i mnogim segmentima svakodnevice. Dugo godina provela sam u raznim sistemima joge i ono što je nedostajalo je ova lična, psihološka komponenta, oslobođena od apstrakcija i filozofije koja daje konkretne alate za osobni razvoj.